charlie, mandruta, fireguns si alte trebi…

După toate zbuciumările, atacurile şi contra-atacurile, durerile şi părerile de rău/bine despre întâmplările de la Paris, eu – dimpreună cu capul meu cel ciudat – zic că tot echilibrul este #şmecheria supremă… Nu de alta, dară dacă tot o ţii langa pe-a ta cu extremismele (de orice fel şi oricare ar fi ele) şi-ţi vine fii-ta / fiu-tu cu unul din “ălălalt” acasă, ce te faci?!?

The-Simpsons-s13e05

Deşi nu-s fan, recunosc că Pleşu de data asta a nimerit-o.

Pe de partea ailaltă, iacătă-mi-l pe #domnujurnalistcarenumaiestedefaptjurnalist (nici nu cred c-a fost ever) mândruţă – tocmai autodeclarat “iegzpert in fireguns“, #casăzicaşa…

Mde… ce să (mai) zic?!? Zău că n-am nici timpu’ şi nici chefu’ să-l întreb “pă maistru” cam câte kalashnikoave a văzut la veaţa lui, că de ţinut vreunu’ în lăbuţe e clar că nu s-a întâmplat. Dar – spre grabnică şi deplină lămurire şi mântuire – pot oferi #carevasăzică neşte testimoniale de la neşte băeţi care se mai ocupă prin timpul liber cu puşcoace d-astea:

Ca să mai şi încheiem… ţineţi minte treaba cu ECHILIBRUL – aia e #jmekerie! Crima – cu gându’, pixu’ sau puşcoacea – nu-i deloc.

Advertisements