Chiar rămâne cum am stabilit!

Impresia – a mea personală – este că avem un foarte mişteaux joculete in plină desfăşurare…

clans-1

… şi cam atât.

Bineînţeles, sunt în joculete multe interese, afaceri, dedesubturi şi alte multe măgării şi mizerii. Mize mai mici sau mai mari, mai penale sau mai omeneşti.

Pentru că oameni mai talentaţi ca mine au comentarii excelente, eu doar le prezint mai departe aici. Citiţi-le, chiar merită!

#petreanu.ro – Vlad Petreanu:

Articol integral aici: http://www.petreanu.ro/2014/11/12/o-dezbatere-finala-ca-la-scoala-de-exemple-negative/

De la Kennedy-Nixon încoace, dezbaterile finale vizează în primul rând nehotărâţii, nu fanii. Fanii înţeleg şi iartă, dar votul popular se câştigă prin urnirea nehotărâţilor la vot. Din acest punct de vedere, dl. Iohannis a ratat. Poate că o fi el bine pregătit, în sinea lui, dar pentru cei care nu-l cunosc – şi pentru ei era, de fapt, încleştarea – Iohannis a rămas în cel mai bun caz acelaşi mister (şi sunt chiar indulgent când spun asta).

Puterea se câştigă, nu se primeşte.

#biziday – Moise Guran:

Articol integral aici: http://www.biziday.ro/2014/11/12/noi-presa/

Campaniile electorale separă naţiunea, o polarizează, se nasc pasiuni incredibile şi, de multe ori nejustificate, toată lumea îşi pierde raţiunea şi mai toţi devenim inexplicabil soldaţi de o parte sau de alta a baricadei.
#hotnews.ro – Cristian Pantazi:
Prima confruntare televizata dintre candidati a fost complet irelevanta in privinta informatiilor noi aflate despre pozitionarea candidatilor pe temele mari. Dezbaterea de la Realitatea TV a fost insa relevanta pentru a afla cine si cum SINT cu adevarat candidatii, si a fost mai mult despre Klaus Iohannis decit despre Victor Ponta. Ponta a fost exact asa cum il stim din nenumaratele aparitii TV: agresiv, alunecos, manipulator, nationalist de cartier. Marea miza a fost Iohannis.

În rest, rămâne cum am stabilit!

#groparu.ro – Radu Băzăvan:

Articol integral aici: http://groparu.ro/in-rest-ramane-cum-am-stabilit/

Știu, sunt milioane de oameni care şi-ar dori un altfel de candidat și vor sta acasă de ziua alegerilor: dar câtă vreme nu sunt implicaţi politic ei înșiși ca să facă ceva, ar face bine să-şi scoată deștiu din gură și să vină naibii la vot.

Dezbaterea de la Realitatea TV o găsiţi aici: http://youtu.be/-dsO11kmy3w

Poza “featured” este de la La colțu’ străzii. Mulţumesc.

 

banner-2