Project ONE

Principiile manifestarii cu succes

Secretele energiei

Secretul din spatele “Secretului”

Cursuri THETA HEALING + E.F.T. online multimedia

filme si demonstratii; aplicatii practice; suport online si telefonic; certificate absolvire cursuri

LUMEA IN CARE ORICE ESTE POSIBIL

In acest curs vei invata fundamentele procesului de manifestare si vei descoperi abilitatile innascute ale mintii tale de a crea orice realitate preferata.

Tot ce exista si se intampla in viata ta este rezultatul a ceea ce stii, ceea ce experimentezi si a modului in care interactionezi cu constientul.

Cu cat mai mult stii despre ce nu stii, cu atat mai mult intelegi cat de putine stii de fapt. Aceasta te face modest si te readuce in lumea minunilor, miracolelor si magicului.

Parcurge acest intreg material – scris, video, audio, multimedia – cu mintea deschisa. Nu trebuie sa crezi tot ceea ce este prezentat aici – doar exploreaza ca si un cercetator. Ingaduie-i mintii tale sa proceseze toata aceasta informatie. Reia ori de cate ori consideri ca este necesar. Rezerva-ti timp sa parcurgi si sa aplici exercitiile si creeaza-ti propriile experiente. Intreaga noastra existenta se bazeaza pe experienta. Oricata si oricare ar fi cunoasterea acumulata, este nula daca nu este aplicata. Experienta se creeaza aplicand ceea ce stii. Este diferenta intre a sti ce gust are un mar si a manca un mar. Daca nu ai mancat niciodata un mar si altcineva iti spune ce gust are, vei avea o experienta limitata. Dar, mancand marul, vei crea propria experienta. Nimeni nu iti poate lua aceasta bucurie. Imagineaza-ti cum ar fi sa nu fi mancat niciodata un mar si mai multe persoane vin si iti descriu in mod diferit gustul acelui mar. Ce ai face in aceasta situatie? Daca ai avea propria experienta, nu ai mai fi confuz. Aceasta este puterea propriei experiente.

Dragos Tinta

Lifecoach, TARGET MIND – Project One. 1.SURSELE FERICIRII 2.CE VREI DE LA VIATA 3.TU: TALENTE, DARURI, ABILITATI UNICE 4.CURAJUL DE A IESI DINTRE LIMITE 5.ATENTIA – SURSA TA INFINITA DE POTENTIAL 6.IMAGINATIA – LUMEA TA MAGICA 7.CREZURILE TALE – CONCEPTELE CE ITI CREEAZA EXPERIENTELE 8.10 CONVINGERI LIMITATIVE 9.FIZICA CUANTICA – NOUA PARADIGMA A SEC. XXI 10.CE ESTE LEGEA ATRACTIEI? 11.LIBERUL ARBITRU 12.INTREBAREA CHEIE: LIBERUL ARBITRU SAU DESTIN? 13.INTENTIA – ATINGEREA SCOPURILOR 14.CREAREA ACTIUNILOR 15.ATITUDINEA FACE DIFERENTA 16.ARTA DE A MANIFESTA 17.IMPLINIREA VIETII 18.RESURSE

Durata: 10 zile

desfasurare: online webinar / teleconferinta

Cost:

149,99 € Pretul include TVA 9% Plata se efectueaza in lei la cursul BNR. Factura si chitanta se trimit in pachetul de curs.

Detalii si informatii:

Dragos Tinta tel.: 07474 33300 dragos [at] tinta.ro open_your_mind [at] yahoo.com

Advertisements